Saturday, 24 November 2012

Testimoni Carotomax Lagi

Kita review sekali lagi apakah carotomax ini?

Apakah carotomax ni? Apa manfaatnya? Siapakah yang sesuai?


**Carotomax ni merupakan campuran alfa-karotena, ataxanthin, beta-karotena, lutein, likopena an zeaxanthin. Saintifiknya nama. Faedahnya untuk kita ialah campuran yang disebutkan tadi memberikan faedah karotenoid yang lengkap. Saintifik lagi.

Yang paling senang kita nak faham, carotomax ni, pengambilannya dapat membantu kita memulihkan kesihatan mata. Dan untuk kulit pon ada kesan2 dia, iaitu memelihara kesihatan kulit.

Untuk pengetahuan juga, karotenoid yang disebutkan tadi berasal daripada buah-buahan pokok kelapa sawit dan alga (maksudnya ni sumber asli n semulajadi dan organic le kan? J

Ok jom kita lihat testimoni.. testimoni ni drpd customer yang ada masalah penglihatan. Klick for larger image for reading.


credit

Alhamdulillah. Amazing carotomax ni. Orang2 berusia apalagi kalo orang2 yang berumur dalam lingkungan 50 n keatas memang kebanyakan kata mata dah tak nampak sangat. 

Carotomax a.k.a vitamin A ini  secara umumnya juga membantu dalam mengekalkan kesihatan mata, jantung, kulit, paru-paru, prostat, dan serviks. Maksudnya sesuai untuk wanita n jugak lelaki. 

Jom review harga dia:



Retail price: RM70 (ada 30 biji)

Pada kak kenariputih, memang kak rasa harganya expensive. Tapi kak suka lagi nak kira sebijik-sebijik. Supaya bila kak beli memang berbaloi antara harga n kualiti dia. Bagi kak, kita belanja makan untuk hari2 kita pon, kadang2 memang kita taram ikot suka saja. Yelah nikmat makan, janji sedap kat tekak kita. Tapi kita tak peduli pon apa badan kita perlukan utk support body kita sedangkan kita nak lawa, nak sihat, nak kuat, nak awet muda, nak bertenaga. Eih, okle, tadi kak kata nak review harga carotomax a.k.a vitamin A ni kan, jadinya 1 biji = RM2.30. 1 hari kita belanja untuk makan lagi banyak drpd RM2.30 ni kan. 

Ok, berminat, silalah hubungi kak sekarang:

SMS/WhatSapp : 0174556648 
Email : kenariputih9727@gmail.com

*** Kak KenariPutih ialah Shaklee Independent Distributor anda. Konsultasi percuma juga akan diberikan selepas pembelian.





No comments:

Post a Comment

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...