Vitamin C

Vitamin C Shaklee: Berbeza Dengan Jenama Lain!


Di Shaklee, Vitamin C dikenal sebagai Sustained Release Vita-C (500mg)

Apa yang menyebabkan Vitamin C Shaklee ini BERBEZA dengan Vitamin C jenama lain?

1. Vitamin C Shaklee BUKAN vitamin sintetik!- Suplemen yang ada di Shaklee semuanya terdiri daripada vitamin natural-termasuklah Vitamin C. Tahukah anda bahawa Vitamin C sintetik mempunyai kesan antioksidan dan pro-oksidan dalam masa yang sama! Bermakna walaupun ia menghapuskan radikal bebas dalam tubuh, pada masa yang sama ia juga menghasilkan radikal bebas! (Sumber: Vitamin Semulajadi) 

2. Vitamin C Shaklee bersifat 'Sustained Release'

- Apabila anda memakan Vitamin C Shaklee (500mg), anda akan mendapat manfaatnya berterusan lebih kurang selama 5 jam! Ini adalah kerana, ia akan dilepaskan sebanyak 100mg bagi setiap 1 jam. Bermakna anda akan mendapat manfaatnya selama 5 jam tanpa henti!

3. 1 tablet Vitamin C Shaklee (500mg) bersamaan dengan 7 setengah biji oren!- Bayangkan dengan hanya memakan 1 biji tablet Vitamin C Shaklee, anda mendapat manfaat sebanyak anda memakan 7 setengah biji oren setiap hari! Hebat kan?

4. Vitamin C Shaklee mempunyai bioflavonoids bersamanya


- Tahukah anda bahawa vitamin C sintetik tidak mempunyai bioflavonoids? Ianya cuma semata-mata asid askorbik sahaja. Bermakna ia tidak mampu bertindak seperti vitamin C yang sebenar. Bioflavonoids  adalah pigmen tumbuhan-tumbuhan yang dijumpai banyak di dalam buah-buahan sitrus. Ia membantu dalam penyerapan vitamin C sepenuhnya dan memelihara vitamin C itu sendiri daripada oksidasi. Dan ya, Vitamin C Shaklee ada bioflavonoids!

5. Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan

- Semuanya natural!

Jadi, sekiranya anda mahukan Vitamin C yang natural dan benar-benar bermanfaat untuk anda, maka Vitamin C Shaklee adalah pilihan yang paling tepat sekali!


HOT TIPS untuk panduan anda:

  • Sebotol Vit-C mengandungi 180 biji. 
  • Kalau makan 1 sebiji sehari - cukup untuk 6 bulan.
  • Kalau makan 2 sebiji sehari - cukup untuk 3 bulan.


Berminat mahu mencuba? ****

Anda boleh menghubungi saya melalui:

WhatsApp/Sms: 017-4556648 (Jannah)
Emel: kenariputih9727@gmail.com

**** Best price akan diberikan untuk anda ! Konsultansi selepas pembelian juga akan mendapat layanan saya.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...