Thursday, 18 April 2013

Kurus dan Cantik dengan ESP Shaklee. Hot Product!Kita tetap slim!


Salam to everyone.

Ok entry kali ni pasal apa lagi, tentu la hot product Shaklee. ESP Shaklee. ESP ni ialah sumber protein terbaik di dunia tau. Bukan kak kenari reka2 cerita but this is really true. Hanya yang sedar akan kepentingan protein sahaja yang menjadikan ESP ni menu wajib dalam hidup yang serba sibuk, moden dan bergelumang dengan pancaroba dan pencemaran ini. Dalam arus dunia yang sibuk dan moden sememangnya kita sibuk dengan urusan kita sehari-hari. Untuk wanita bekerjaya, tampil slim, cantik dan kemas adalah satu kemestian. Wanita mahupun lelaki pasti tidak mahu kesihatan terganggu walaupun dunia hari ini begitu penuh pancaroba dan pencemaran yang berlaku pada alam sekitar. Wanita terutamanya mahu kesihatan mereka sentiasa sihat dan tetap slim. Kita sebagai wanita juga tidak mahu kurus terlampau dan sememangnya kita sangat sensitif pada kegemukan. Oleh itu, kita kaum wanita harus sentiasa pastikan kita tetap slim ataupun kurus, dan sentiasa tampil cantik. Ramai wanita bukan sahaja setakat mahu cantik luaran, tetapi juga mesti cantik dalaman. Product hot Shaklee iaitu ESP pastinya dapat memberikan segala apa yang diinginkan oleh kita para wanita.
Kenapa kak kenari pon dah jadi ESP lover? Sebab kak kenari sendiri mahu tetap slim, kurus dan mahu juga jadi cantik secara dalaman. ESP bukan sekadar hot product Shaklee semata-mata tetapi pastinya ESP penuh dengan kebaikan dan manfaat untuk yang mengamalkannya. ESP ialah sumber protein terbaik di dunia.

Jom kita baca lagi banyak infos mengenai ESP ini dan kenapa ESP ini begitu istimewa:

Kenapa perlu ambil ESP:

ESP ialah sumber protein terbaik di dunia. Tak seperti kebanyakan protein di pasaran. Protein ESP ialah daripada sumber soya bukan GMO. Jangan salah tanggapan ya, walaupun ESP ni soya tapi ESP ni bila kita minum tak rasa macam minum air soya pon. ESP ni bau vanilla tau. Memang best bau vanilla. Macam aiskrim. Sedap yummy. Lagi sebab lain ialah badan kita terdiri daripada otot-otot yang mana untuk mengekalkan otot-otot ini, kehadiran protein adalah sangat penting. Protein juga diperlukan oleh badan kita bagi membina se-sel dan tisu-tisu baru setiap hari. Memastikan sumber protein terbaik semestinya adalah tanggungjawab kita sepenuhnya. Setiap hari badan kita akan membina sel dan tisu baru. Sel dan tisu yang lama akan mati dan digantikan dengan sel yang baru ini. Sel baru yang dibina adalah sama sepertimana sel yang telah mati. Sekiranya sel yang telah mati merupakan sel yang tidak baik, sel baru yang terhasil pasti sama seperti sel yang telah mati tersebut. Bagi memastikan tisu-tisu dan semua sel dalam badan kita menjadi sel dan tisu yang lebih baik daripada asal, tentunya sumber protein yang menjadi makanan asas kepada pembentukan sel ini haruslah daripada sumber protein yang elok dan tinggi kualiti. Bagi Kak kenari sememangnya ESP Shaklee tiada tandingannya lagi.

Oklah, nanti kita sambung ya… next entry.. 

ESP shaklee ni kak kenari kalo boleh nak list down sampai 20 page mengenai khasiat, kebaikan tentang ESP Shaklee ni. Bukan calang2 hot product ni. Kualiti memang tip top. Dan kesannya pasti meletops.. ahaks! Hanya yang dah cuba sahaja yang tahu kelebihan dan impak ESP ini. Amat mudah disediakan sebagai makanan tambahan untuk kita. Bukan sahaja dapat membekalkan tenaga segera, tapi menyuburkan kesihatan kulit, rambut, kuku dan otot. Penting juga untuk kanak-kanak, ibu menyusukan anak, dan mereka yang sedang pulih daripada sakit.

Sekiranya berminat untuk medapatkan ESP Shaklee ini, PM kak kenari ya. Consultation, guides makan (penting guides makan ni, ESP boleh mengemukkan tau kalau salah time makan tu!) semuanya ada dalam pakej kak kenari. InsyaAllah kak kenari cuba sehabis baik pastikan customer kak kenari kekalkan badan jadi slim melim, cantik luaran dan dalaman dengan ESP Shaklee ni. 

Kak kenari pon ESP lover! Alahan kulit kak kenari pon dah ada penawarnya. 
Alhamdulillah. Selain ESP, kak kenari ambil vitamin E, vitamin A (carotomax) dan omega.

Jom PM kak kenari sekarang 017455668! Harga dijamin berbaloi2!

Untuk maklumat lanjut, hubungi kak kenari ya ;D dan pastinya consultation dan guides nak makan vitamin semuanya ada dalam pakej kak kenari ni.

Dan layan jugak gambar tu ya ;D


Your Shaklee Independent Distributor; 
♥ Jannah (ID 910562)
♥ Tel/SMS/WhatsApp : 017-4556648
♥ FB Fanpage & Blog : KenariPutih
♥ Email: kenariputih9727@gmail.com





5 comments:

  1. Replies
    1. ye boni.. shaklee ni mmg amazing lah.. ;D insyaAllah

      Delete
  2. Salam. Nak tanya sikit boleh?

    Saya memang tengah berdiet. N sekarang ni saya berazam untuk dapatkan kulit yang lebih baik. So i decided to take ESP.

    Soalannya: ESP tu boleh bagi effect tak terhadap diet sy. Maksudnya, adakah pengambilan ESP akan menggagalkan misi diet sy?

    Thanks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Patuh Senjakala.

      Ok jawapannya ESP boleh 2-2 tau. Menaikkan berat badan dan menurunkan berat badan. Awk boleh ambil ESP. Make sure awk ambil best time. Utk diet dan tak mahu berat badan naik, best time ambil ESP masa perut kosong. Boleh mix dengan other drink yang rendah kalori seperti jus buah. Nak mix dengan low fat milk pon ok. Atau mix dengan sunquick pon sedap jugak macam aiskrim.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...