MENJADI SEORANG FATIMAH DAN KHADIJAH: ISTERI, IBU DAN BUSINESSWOMAN!

Impian nak jadi kaya-raya, duit berjuta memang impian semua orang yang normal.

Nak kaya, kena usaha, mana ada goyang kaki saja. Dok diam dapat duit.
Tak betul 100% semua tu, mesti ada sources mcm mana dia boleh kaya-raya kan.

Bonus kalo kita boleh jadi suri di rumah spt Fatimah (anak Rasullulah) dan dalam masa yang sama kita juga ialah Khadijah (isteri kesayangan Rasullullah). Rasullullah kita tak pernah madukan isteri dia Khadijah sepanjang hayat Khadijah. Begitu le sayangnya Rasullullah kat Khadijah.

Madu-madu ni takut pulak yer.. ehem...

Aih, msk cerita madu pulak yer... husband sy org biasa. Harap saya seorang sajalah isterinya smp ke syurga.

Okla, saya pon sama jugak mcm membe-membe lain di Shaklee,

Saya melihat Shaklee sebagai satu jalan dan peluang bagi saya mendapatkan side income saya (selain drpd pekerjaan saya sekarang ni).

Mengapa Shaklee?
  • Suplemen Shaklee adalah semulajadi selamat, berkesan, mesra alam dan terbukti selama lebih 50 tahun!
  • Bermula dengan modal serendah RM65 ataupun tanpa modal langsung
  • Tidak perlu menyimpan stok kerana cara menjual barang di Shaklee senang sahaja. Cuma perlu rasai dan kongsi pengalaman anda. Anda  mendapat pesanan, caranya anda cuma perlu emel kepada Shaklee dan biarkan mereka yang packing dan poskan untuk pelanggan anda. Senang kan? Kalau anda sedang bercuti-cuti di Pulau Langkawi pun anda masih boleh membuat perniagaan anda ini!
  • Tidak perlu keluar mencari customer, cuma duduk di hadapan laptop sahaja!
  • Saya pemalu. Saya tak pandai nak terangkan produk. Saya tak pandai nak pujuk-pujuk orang supaya membeli produk yang saya jual. Tapi di Shaklee (read: di kumpulan Euphoria), saya hanya perlu sharing dan 'cerita' sahaja pengalaman dan kebaikan Shaklee. Dan paling best, semuanya dibuat menggunakan jari jemari sahaja - iaitu menaip di laptop! Dan saya pasti anda juga mampu melakukannya.
  • Jaringan Euphoria memberikan support dan guideline kepada ahli-ahlinya.
  • Saya diberikan panduan dan sokongan motivasi daripada Master-Master kami yang sangat hebat! Ada antara mereka ini sudah mempunyai pendapatan mencecah 6 angka! Percayalah ianya tidak MUSTAHIL walaupun anda cuma seorang surirumah.
Kalau saya nak senaraikan ada banyak lagi sebab mengapa saya memilih Shaklee sebagai side income saya. Tapi harus diingatkan, bisnes ini bukan untuk orang-orang yang suka goyang kaki ya, kami cuma membantu 10% sahaja. 90% lagi adalah usaha anda sendiri.

Kalau anda rasa anda mahu berubah ke arah kehidupan yang lebih sihat dan hebat, jom join KenariPutih Shaklee Team sekarang. Kita bersama-sama menjadi seorang Fatimah dan Khadijah!

Berminat nak Sign-up & Growing with Shaklee?**** 

Silakan hubungi saya melalui:

WhatsApp/Sms: 017-4556648 (Jannah)
Emel: kenariputih9727@gmail.com


**** KenariPutih Shaklee Team membantu mencapai impian anda! Konsultansi online/offline and further infos selepas pendaftaran disediakan untuk anda.
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...